divendres, 10 de setembre del 2010

contrastes

Olá!

Dimecres va fer dos setmanes que vaig deixar Maun, Botswana. I també feia una setmana que vaig arribar a Sao Paulo, Brasil. Els contrastos són espectaculars. I si no mireu aquests dos cap vespres (suposo que no cal que digui a on es correspon cada un, no?).

Al final em vaig poder quedar a casa de les companyes de la uni, de manera que durant el pont he pogut fer gestions legals i turisme per la ciutat. Dins la mateixa ciutat els contrastos també són molt grans, cada barri és un món. Tot el que fins ara havia vist a Europa aquí se m'ha quedat petit. I enriu-te'n dels set turons de Roma! Aquí cada dos per tres estàs pujant i baixant muntanyes, vas trobant grans miradors on veus el mar d'edificis que és la ciutat, i les grans autopistes que la travessen per tot arreu.

També he après que si vols anar en bus (ônibus) a algun lloc t'ho has de pensar dues vegades, tant pel que pot tardar a arribar el bus a la parada com pel que pot tardar a superar el trànsit de la ciutat; a més a més es pot considerar un esport de risc, hi ha moments que fa tals bots que deixes de tenir contacte amb el seient durant uns segons.

Ara ja porto dos dies de uni, i tot bé: tant els alumnes com els professors. De fet m'ha sorprès que de moment cap professor m'ha posat cap problema per arribar un mes tard, més aviat m'han donat la benvinguda molt amablement i han estat encantats de parlar una estona de Barcelona.

I aquesta nit festa a la uni, demà excursió a la costa amb la uni, diumenge fent feina per una entrega el dilluns, encara un munt de gestions legals per fer i el més important: queda buscar algun lloc per viure. Així que l'agenda estarà força apretada durant els propers dies!

Per als que ho llegiu a temps: bona diada!

1 comentari: